Ny livssituation

När jag var 21 blev det dags för mig att flytta hemifrån. Jag hade innan dess bara bott ensam i perioder då jag varit utomlands och tränat med en av hästarna, eller då jag varit iväg på något hästjobb nedåt i landet. Men nu var det alltså dags att prova vingarna på riktigt. Jag och min häst flyttade från en liten ort på landet, till en större stad i Sverige. 
 
Jag kände mig trygg för jag hade hästen med mig. Men redan direkt började jag inse hur ensamt det var. Jag fick ofta panikångest hemma i lägenheten då mina grannar var högljudda och ofta hade fest med mycket folk. Jag är väldigt ljudkänslig och reagerar starkt vid plötsliga ljud Så detta blev tufft för mig att hantera. Pratade med grannarna flera gånger, men de fortsatte festa till 3-4 ett par gånger i veckan. 
 
Sedan hände det som inte fick hända.. Min häst skadade sig, och efter grundliga undersökningar konstaterades det att h*n inte skulle hålla för träning och tävling längre. Mitt hjärta brast, bara någon månad tidigare hade vi ridit ett svenskt mästerskap. Nu var framtiden som tävlingshäst slut. Jag beredde mig för att pensionera hästen, men ville ha kvar den ändå då vi var bästa vänner. Tyvärr funkade det ej ekonomiskt så till slut blev jag hästlös för att kunna ge min häst den pension hen förtjänade. 
 
Men detta inlägg ska inte handla om hästarna. Men ni måste förstå att det som rycktes ifrån mig där var hela min identitet, och jag blev deprimerad igen. Men det var också här kicksökandet började på riktigt. Ni förstår, när jag hade häst och tränade och satsade så fylldes på något sätt min kvot avseende kickar. Jag fick utdelning och belöning för något konstruktivt som jag gjorde varje dag. 
 
Där och då upptäckte jag tjusningen med internetdejting. Jag laddade hem tinder och badoo, och sen började jag jaga män och håvade där in mängder med bekräftelse och kickarna lät inte vänta på sig. Wow, jag var ju bra på det här! Sedan min första pojkvän hade jag levt i självvalt celibat i fyra år, inte för att jag var okåt, utanför att jag inte hade något behov att fylla. Men där och då uppstod ett behov, och jag såg till att fylla det minst tre gånger i veckan. Min livssituation gick från att vara trygg och stabil med tydliga mål satta för mig. Till att innehålla ett omättligt jagande och en ständig känsla av att vilja ha mer. 
 
 
 
Allmänt | Bipolär, Mani, Sex, Sexmissbruk, bipolaritet, depression, psykiskohälsa | | Kommentera |
Upp